AFSCHEID AMBTSDRAGERS AFSCHEID AMBTSDRAGERS

Op zondag 3 juni is afscheid genomen van ouderling Jelle Kleefstra, penningmeester Pieter Miedema en ouderling Jan de Graaf. Voor hun grote inzet, het vele werk en hun toewijding en trouw waren er waarderende woorden van Els Klop (voorzitter kerkenraad) en Boukje van Koningsveld (voorzitter College van Kerkrentmeesters),  bloemen en applaus!

 

lees meer »
 
SECRETARIS COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS SECRETARIS COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS


Op zondag 3 juni is Pieter Postma bevestigd als secretaris van het college van kerkrentmeester. We zijn blij dat hij taak op zich heeft genomen.

 
ONTDEKKERK OP 10 JUNI ONTDEKKERK OP 10 JUNI


Hebben jullie deze laatste viering al in de agenda staan?
Ontdekkerkviering: zondag 10 juni 11.30 uur in Markant, Zuiderburen.

Het is nu woensdag 16 mei dat ik dit stukje schrijf, vanavond zet ik de koffie en thee klaar. We schuiven aan bij de grote tafel en de Bijbel, liedboekjes, Kind op zondag rooster liggen ter inspiratie te klaar.

 

lees meer »
 
PINKSTERZONDAG 2018 PINKSTERZONDAG 2018Op deze mooie zonnige zondagmorgen vierden we met elkaar het Pinksterfeest, m.m.v. de cantorij.

'Ondoofbaar vuur,
over ons opgegaan als een zon,
vat ons samen in uw stralen,
doe ons gedijen in uw ogen!'
Een prachtige bloemschikking, waarin het Pinkstervuur duidelijk zichtbaar is!

 
HET HEILIGE HERT VAN CAMBUUR HET HEILIGE HERT VAN CAMBUUR

Update: Het heilige hert van Cambuur

Lees hier de nieuwsbrief van 1 mei j.l.

 

De voorbereidingen van 'Het heilige hert van Cambuur' zijn in volle gang.  De repetities en de kaartverkoop zijn inmiddels gestart. 

Leuk om te delen: Klik OMROP FRYSLAN

lees meer »
 
OPENING EXPOSITIE HET HEILIGE HERT VAN CAMBUUR OPENING EXPOSITIE HET HEILIGE HERT VAN CAMBUUR


Kinderen van de Wiardaskoalle in Goutum verzorgden vandaag, op 20 april om 14.00 uur de warming up in de Agneskerk met een expositie van kunstwerken over roots en familiewapens rondom het project 'Het Heilige Hert van Cambuur' 

lees meer »
 
VACATURE PENNINGMEESTER M/V VACATURE PENNINGMEESTER M/V

Vanwege het aftreden van onze penningmeester Pieter Miedema, komt het College van Kerkrentmeesters graag in contact met gemeenteleden die belangstelling hebben voor de functie van penningmeester. 

lees meer »
 
NIEUWE CONTACTPERSOON KINDEROPPAS NIEUWE CONTACTPERSOON KINDEROPPAS

Tot nu toe was Mirjam Talma contactpersoon voor de kinderoppas. Het stokje is overgenomen door Trientsje Wijbenga. U kunt haar (tot zaterdagavond 20.00 uur) via e-mail () of sms /whatsapp laten weten dat u van de oppas gebruikt wilt maken. Haar telefoonnummer is 06-20621807.