ZUIDERJOOS EN KINDERNEVENDIENST ZUIDERJOOS EN KINDERNEVENDIENST

Even voorstellen.

Zuiderjoos bestaat uit een groep jongeren uit klas 1, 2, 3 en 4 van de middelbare school. Ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom !

Zuiderjoos komt maandelijks bij elkaar; meestal is dat op vrijdagavond (vanaf 19.30 uur) in het jongerenhonk The Area in het wijkgebouw Màrkant in Zuiderburen.

Wat valt er te beleven? Bovenaan staat gezelligheid. Je ontmoet misschien nieuwe meiden en jongens, die ook aan de zuidkant van Leeuwarden wonen.
Naast gezelligheid komen er ook serieuze onderwerpen aan de orde. Zo hebben we het afgelopen jaar stilgestaan bij het werk van de Voedselbank en de Daklozenopvang in Leeuwarden. Ook hebben we voor de Voedselbank goederen ingezameld bij de Jumbo !
 
Na het serieuze gedeelte is er tijd voor muziek, spel, cola en chips, lachen, kletsen en nog veel meer ! 

Op vrijdag 13 oktober hebben we de eerste Zuiderjoos gehad. Het was erg gezellig! De volgende Zuiderjoosavonden staan gepland op:

2017: 10 november en 15 december
2018: 19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april en 8 juni


Zet deze data alvast in de agenda, zodat je erbij kunt zijn!

Dus je ziet voor elk wat wils. Nog vragen of belangstelling? Mail gerust met één van de begeleiders.
Voor Zuiderjoos zijn dit Dick van Egmond -   en Annemiek de Vries -

We zouden het heel fijn vinden als we versterking kregen van de leiding van Zuiderjoos! Dus ben je geinteresseerd in omgaan met jongeren, mail ons dan ook maar!
 
Een jaarlijks terugkerend evenement is varen, of liever zeilen in een groot zeilschip. De tocht wordt georganiseerd in het eerste week van oktober. Wil je mee? Te zijner tijd kun je je aanmelden!


Kindernevendienst           

Wanneer: elke zondag in de Agneskerk en in Màrkant, behalve in de zomervakantie.

Voor wie: alle kinderen van de basisschool
                              
 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug