GELOVEN IN LEEUWARDEN GELOVEN IN LEEUWARDEN
Op weg naar een economie van de vreugde - de economie, waarheen en waarvoor?

Openingslezing  seizoen 2019 - 2020 Studentenpastoraat Hogeschool NHL Stenden Geloven in Leeuwarden en Cursus Theologische Vorming Leeuwarden met Govert Buijs, winnaar Socrates Wisselbeker voor filosofie 2019.

Plaats : Molen De Eendracht op de Campus van NHL/Stenden
Datum: Maandag 23 september 20.00 – 22.00 uur
Entree : € 5,00; studenten gratis
lees meer »
 
ONTDEKKERKVIERINGEN 2019/2020 ONTDEKKERKVIERINGEN 2019/2020

We gaan de voorbereidingen starten met een etentje, we gaan terugblikken, bijkletsen en plannen maken voor het nieuwe seizoen 2019/2020.

In de zomervakantie hebben we allemaal onze eigen dingen kunnen doen in ons eigen tempo. Als ik voor mijzelf mag spreken (Alice) dan kijk ik terug op een heerlijke zomer in Zuid-Frankrijk met mijn gezin. Loslaten, relaxen, leuke dingen ondernemen en genieten van de mooie omgeving. Ook heb ik nieuwe mensen ontmoet, en leuke, mooie, maar ook bijzondere gesprekken gehad. Eén daarvan heeft mijn hart geraakt!
lees meer »
 
OECUMENISCHE DIENST IN TENT ZUIDERBUREN OECUMENISCHE DIENST IN TENT ZUIDERBUREN


Zondag 8 september was de feesttent bij de Maximaschool weer helemaal gevuld met ouders/kinderen/opa's/oma's en belangstellenden.Na een warm welkom met koffie/thee en limonade begon het kindertheater KNETTERGEK met de voorstelling 'Lef"
lees meer »
 
ONTSTAANSGESCHIEDENIS VAN DE BIJBEL ONTSTAANSGESCHIEDENIS VAN DE BIJBEL

U wordt uitgenodigd om 2 avonden bij te wonen over de ontstaansgeschiedenis van de bijbel.  De avonden worden ingeleid door mw ds. Madelon Vroonland. U bent op maandag 9 en maandag 30 september welkom in de Oase.

lees meer »
 
AANLOOPHUIS AANLOOPHUIS