ONTDEKKERKVIERING ONTDEKKERKVIERING
Hallo allemaal, het is bijna weer zover, de volgende ontdekkerkviering staat voor 10 mei gepland. De laatste viering van 8 maart was zeer bijzonder! Het verhaal van de Kanjerketting en de boodschap van Tineke, doet ons vandaag de dag, nu met de Coronamaatregelen, nog eens  stilstaan. Hoe gaan we met onze kwetsbare gezondheid om, hoe kunnen we anderen bijstaan als het leven heel moeilijk is. Welke herinneringen willen we koesteren en wat geven we in woord en daad door aan anderen?

De werkgroep van de Ontdekkerk heeft in deze tijd ook een andere vorm van voorbereidingen en ontmoeten ontdekt. Skype is onze verbindende app geworden. Wekelijks zoeken we elkaar op en delen onze zorgen, bemoedigen elkaar en komen met creatieve ideeën.
Jullie kunnen uitkijken naar een creatieve Ontdekkerkviering voor 10 mei. Nu natuurlijk niet samen in Markànt, verder verklappen we nog niks.

Om in de meivakantie toch iets voor iemand anders te kunnen doen en betekenen, delen we een berichtje.
We hopen dat jullie deze kinderen kunnen helpen door een rugzakje te vullen.
Tot gauw! Lieve groetjes van Martha, Marian, Roelien en Alice.

Tekst bij de foto:
Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag Moed geeft en morgen Kracht.