ONTDEKKERK OP 10 MAART ONTDEKKERK OP 10 MAART

Ontdekkerkviering:

Zondag 10 maart 11.30 uur in Markant, Zuiderburen.

De vriendenboekjes zijn in de maak!! En leuk dat het wordt!

Thema voor 10 maart is: KIEZEN.
Er ligt weer een uitdaging voor de werkgroep van de ontdekkerkvieringen, wat gaan we doen op 10 maart. Welke activiteiten kiezen we en passen bij de jongeren, maar ook bij de 12+ kinderen.
En kunnen de volwassenen zich ook weer vinden in ons aanbod?
Welk Bijbelverhaal past er rond de 40 dagentijd?  Wij zijn er nog niet helemaal uit. Wat zou jij kiezen?

Onze jongeren van de Zuiderjoosgroep hebben al wel gekozen!
Zij gaan met een grote groep jongeren uit Leeuwarden komende zomer naar Ghana. Daar willen ze meewerken aan een droom om de kinderen uit de armoede te halen en helpen ze mee om 3 nieuwe klaslokalen te bouwen.
Daarom willen we graag onze collecte opdragen aan het Ghana project.
Dus als jullie kiezen om op 10 maart onze viering bij te wonen, kies er dan voor om een mooi sponsorbedrag aan onze jongeren mee te geven.

Ons doel is om samen met elkaar te vieren, ontdekken en gezellig bijeen zijn met koffie/thee en een lekkere lunch. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij onze viering van de Ontdekkerk en beleef deze met ons mee. Iedereen is Welkom!
Kijk ook eens op onze facebooksite: Ontdekkerk Agneskerk of op de website van de Agneskerk Goutum.

Laatste viering van het seizoen is op 12 mei 2019

Namens de werkgroep Ontdekkerk.
Martha Kroes
Marian Krol