ONTDEKKERK OP 13 JANUARI ONTDEKKERK OP 13 JANUARI

Ontdekkerkviering:

Zondag 13 januari 11.30 uur in Markant, Zuiderburen.

Na alle feestdagen en een zeer geslaagde Herdertjestocht is de werkgroep weer enthousiast aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de ontdekkerkvieringen voor 13 januari.
We willen ons, naast de jongere kinderen, ook meer inzetten voor de oudere kinderen en daarbij aansluiting maken voor 12+ kinderen.

Het thema voor 13 januari is: LEKKER BELANGRIJK!
Het thema past bij het Bijbelverhaal over de tijd dat Jezus 12 jaar was. Hij was zo gegrepen door de verhalen van zijn vader en de gesprekken met de priesters in de Tempel. De kinderwijsheid die hij al had op die leeftijd.

Onze kinderen zijn ook gegrepen door de dingen die zij doen en welke zijn dat dan? Welke ideeën hebben zij voor de toekomst? Hoe zien zij zichzelf?
Wij hebben hier weer leuke activiteiten voor bedacht die de kinderen samen met hun ouders/ verzorgers en anderen kunnen ontdekken.

Het doel is om dat samen met elkaar te doen, door te vieren, ontdekken en gezellig bijeen zijn met koffie/thee en een lekkere lunch.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij onze viering van de Ontdekkerk en beleef deze met ons mee. Iedereen is Welkom!
Kijk ook eens op onze facebooksite: Ontdekkerk Agneskerk of op de website van de Agneskerk Goutum.

Save the date:
* 10 maart 2019
* 12 mei 2019

Namens de werkgroep Ontdekkerk.
Martha Kroes
Marian Krol