HERDERTJESTOCHTEN OP 21 & 24 DECEMBER HERDERTJESTOCHTEN OP 21 & 24 DECEMBER
 
 

Ook dit jaar zijn er 2 herdertjestochten:

Zuiderburen
We organiseren in samenwerking met de Maximaschool op donderdagavond 21 december tussen 18.00 -20.00 uur de herdertjestocht in Zuiderburen. We verzamelen bij de Maximaschool, Glinswei 4, Leeuwarden Zuiderburen. Vanaf school vertrekken we in groepen, neem een lantaarn of lichtje mee en je mag warme herderskleren aantrekken. Onderweg zullen we het mooie verhaal van de geboorte van Jezus op een bijzondere wijze beleven. we hopen er met elkaar een mooie avond van te maken. Komen jullie ook? iedereen is welkom
 
Techum/Goutum Súd
 Op Kerstavond, zondag 24 december organiseren we in Techum/ Goutum Súd voor de 3e keer een Herdertjestocht. Wij hopen op een hele hoge opkomst! We vertrekken om 18.00 uur vanaf de speeltuin in Techum en maken een spannende wandeling (met een grote verrassing onderweg) naar de oude Kerk op de terp in Goutum. Daar vertelt de dominee over de geboorte van Jezus en zullen we mooie kerstliedjes zingen. Voor iedereen is er lekkere warme chocolademelk en een kerstkransje.

Het hele programma zal ruim een uur duren en alle kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's zijn natuurlijk weer van harte welkom!


 
terug