woensdag 16 november 2022

GAST AAN TAFEL

Datum: 
 woensdag 16 november 2022
Tijdstip: 
 17.00 uur  - 20.00 uur
Locatie: 
 Dorpshuis Ien en Mien

Een grote wens van veel vluchtelingen is om te kunnen koken en daarna de maaltijd te gebruiken samen met mede- vluchtelingen en dorps- en wijkbewoners. We zijn erg blij dat het bestuur en de beheerder van dorpshuis Ien en Mien deze gelegenheid biedt en wel op:
Woensdag 16 november a.s. van 17.00 – 20.00 uur.
Twee vrijwilligers gaan van tevoren boodschappen doen met de vluchtelingen die willen koken.
Zes koks of kokkinnen maken s ’middags in de keuken een maaltijd klaar vanuit hun eigen cultuur. Er zijn maximaal 60 zitplaatsen voor de maaltijd, 40 voor vluchtelingen en 20 voor dorps/wijkbewoners.
Wanneer u wilt deelnemen aan deze maaltijd en ontmoeting dan kunt u zich voor 12 november opgeven bij Annemiek Heerma. Email: a.heerma@agneskerkgoutum.nl
Graag vermelden met hoeveel personen u komt en de leeftijd van eventuele kinderen.
Ook kunt u aangeven of u 4 personen van Heliconstate wilt komen halen en terugbrengen.
Uw eigen bijdrage aan deze maaltijd bedraagt €15 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar is dit € 7,50. U draagt met dit bedrag ook bij aan uw mede gast aan tafel! U kunt dit bij de deur van het dorpshuis op 16 november betalen. Graag gepast en contact betalen! Pinnen is niet mogelijk! Consumpties zijn voor eigen rekening. De vluchtelingen krijgen twee consumptiemunten p.p. De diaconie van de Agnesgemeente doet een bijdrage, waarvoor onze hartelijk dank!

terug