ONTDEKKERKVIERING OP 11 NOVEMBER ONTDEKKERKVIERING OP 11 NOVEMBER

Ontdekkerkviering:
Zondag 14 oktober 11.30 uur in Markant, Zuiderburen.

De zomerperiode ligt achter ons, we hebben mooie, bijzondere, verdrietige en dankbare herinneringen gemaakt. Dingen die ons verder vormen en die we graag ook mee willen nemen in de voorbereidingen van de Ontdekkerkvieringen.

We zijn weer als een fijn, inspirerend en enthousiast team bij elkaar gekomen om weer leuke thema’s en activiteiten te bedenken voor kinderen en hun gasten die bij onze Ontdekkerk komen.

Ontdekkerkviering is voor kinderen tot 12 jaar, ouders en verzorgers, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en wie er allemaal maar wil komen. We hebben hier een laagdrempelige vorm van kerkgaan ontwikkeld en willen kinderen graag kennismaken met het oude Bijbelverhaal en deze leren toe te passen in het leven van hier en nu.
Het doel is om samen te ontdekken, vieren en gezellig bijeen zijn met koffie/thee en lekkere dingen.

Kom je ook met ons in oktober de Ontdekkerk vieren?
Iedereen is Welkom!
Kijk ook eens op onze facebooksite: Ontdekkerk Agneskerk

Save de date:

• 11 november 2018
  • 24 december 2018 (andere dag, ander tijdstip; info volgt)
  • 13 januari 2019
  • 10 maart 2019
  • 12 mei 2019

Namens de werkgroep Ontdekkerk.
Martha Kroes
Marian Krol