AANLOOPHUIS LEEUWARDEN AANLOOPHUIS LEEUWARDEN
Vacature: Schoonmaak/ huishoudelijke dienst
Aanloophuis (M/V)


Help je ons om het Aanloophuis weer schoon en netjes te maken?

Wat zoeken wij?
Wij zoeken dringend in totaal 5 mensen voor meerdere huishoudelijke teams. Je werkt één keer in de vijf weken op maandagochtend.


Wie zijn wij?
Het Aanloophuis van de kerken, in Leeuwarden, is een plek waar een huiselijke sfeer heerst en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.  Er is tijd voor een gesprek, mensen kunnen even op adem komen of een moment van stilte vinden. Onze gasten zijn mensen die dak- of thuisloos zijn, mensen met psychische of maatschappelijke problemen of mensen die een klein sociaal netwerk hebben. Het Aanloophuis is iedere zaterdagmiddag en zondag de hele dag geopend.
Wat ga je doen?
Je werk eens in de vijf weken, op maandagochtend, ongeveer twee uren. Samen met een collega-vrijwilliger en een vrijwilliger van het pandbeheer, zorgen jullie dat de ruimte weer klaar is voor gebruik voor onze gasten.
Wil je deel uitmaken van een grote groep toegewijde vrijwilligers die er samen, ieder op zijn eigen plek, zorg voor dragen dat onze gasten zich welkom voelen?
Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten en je steentje bij te dragen in het huishoudelijke team!

Voor meer informatie of als je vragen of interesse hebt, neem contact op met coördinator Harmke Lagerwaard: coordinator@aanloophuisleeuwarden.nl of via
06 82 29 63 93


 
terug