ONTDEKKERK ONTDEKKERK

Ontdekkerk….
Wie neem jij mee zondag 8 oktober om 11.30 uur naar Markant?

Om samen met je ouders en/of verzorgers, opa’s, oma’s of andere belangstellenden op een leuke manier Bijbelverhalen te leren kennen en met elkaar in contact te komen.
Dit doen we door…
SAMEN  ontdekken 
SAMEN  vieren 
SAMEN  eten
Als je tussen de 0 en 12 jaar bent, ben je van harte welkom om te komen en dat SAMEN met ons te doen.
Tot dan
!   

 

lees meer »
 
OPROEP VOOR VRIJWILLIGERS AANLOOPHUIS OPROEP VOOR VRIJWILLIGERS AANLOOPHUIS

   
Gezocht:
gastheren/gastvrouwen
voor het Aanloophuis te Leeuwarden
 
In het weekend kunnen mensen in het Aanloophuis terecht voor een bakje koffie, een praatje of een moment van rust. Onze bezoekers kampen vaak met diverse problemen zoals dakloosheid, psychische ziektes, maatschappelijke problemen etc.
In het Aanloophuis van de kerken zijn ze welkom!

lees meer »
 
LEZING PROF. F. DE LANGE OVER 'VOLTOOID LEVEN' LEZING PROF. F. DE LANGE OVER 'VOLTOOID LEVEN'


Op dinsdag 26 september geeft prof. F. de Lange een lezing over het actuele thema ‘Voltooid leven’ en de ethische vragen die daarmee verband houden. 

lees meer »
 
STARTWEEKEND OP 16 & 17 SEPTEMBER STARTWEEKEND OP 16 & 17 SEPTEMBERWe kunnen terugzien op een geslaagde startzondag. Of eigenlijk startzaterdag. Want dankzij de inzet van Sonja, Elma en Geeske van buurthuis ‘Ien en Mien’ was er een heerlijk buffet met genoeg voor iedereen.
Natuurlijk was de regen spelbreker, maar ook dit keer bleken er weer veel makke schapen in een hok te gaan. En waren we blij dat we in de Wiardazaal  warm en droog zaten.


Meer foto's in 'FOTOALBUM'

lees meer »
 
OUDERENMIDDAG OP DONDERDAG 14 SEPTEMBER OUDERENMIDDAG OP DONDERDAG 14 SEPTEMBERDe diaconie organiseerde een ouderenmiddag op donderdag 14 september in 'Ien en Mien'.
Op de foto's kunt u zien dat er goed voor onze ouderen werd gezorgd. Het was een reuze gezellige middag!


 

 
DE AGNESBRIEF WORDT DIGITAAL DE AGNESBRIEF WORDT DIGITAAL

Met ingang van oktober zal de Agnesbrief digitaal worden verstuurd. Dit bespaart papier en een digitale nieuwsbrief is een actueler medium. In de komende periode zullen de wijkposten langskomen om u te vragen om uw e-mailadres en of u er prijs  op stelt om de Agnesbrief per mail te ontvangen.Wilt u de Agnesbrief op papier blijven ontvangen? Ook dat kan, u kunt dit aangeven bij de wijkpost. De laatste papieren Agnesbrief ‘oude stijl’ zal in september verschijnen. Goed om te weten: u kunt zich in de toekomst gemakkelijk zelf aan of afmelden voor de digitale Agnesbrief. 

 
DE NIEUWSTE WEBLOG VAN INGE LANDMAN DE NIEUWSTE WEBLOG VAN INGE LANDMAN


Lees hier de nieuwste weblog van Inge Landman van 20 juni 2017 met als thema: nog lang geen vrede in Columbia.