SCHOENENDOOSACTIE SCHOENENDOOSACTIE

Actie4kids is weer van start gegaan! Samen met jullie willen wij kinderen blij maken die het minder goed hebben dan wij met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel.

Afgelopen jaar zijn er 4 gemeenteleden van onze Agneskerk (Minke en Djura Bloemsma en Amarins en Marja Bakker) met een groep vrijwilligers naar Roemenië geweest en hebben met eigen ogen gezien hoe blij kinderen tot 16 jaar worden van een gevulde en versierde schoenendoos. Het lijkt voor ons iets kleins, maar nog steeds krijgen we kippenvel als we naar het fotoboek kijken en daar die blijde gezichten zien. Het fotoboek ligt ter inzage in de hal, neem gerust een kijkje.

De schoenendozen van dit jaar gaan naar Sierra Leone, Moldavië, Roemenië en (onder voorbehoud) naar Armenië en Pakistan.De schoenendozen kunnen ingeleverd worden in de Agneskerk, bij Minke (De Trije 34) of bij Marja (De Wetering 63). Graag voor vrijdag 22 november, want dan hopen we natuurlijk zoveel mogelijk dozen naar de Kurioskerk te kunnen brengen.