RESERVERINGSPLAN RESERVERINGSPLAN
Reserveringsplan.
Als u de komende tijd een kerkdienst wilt bezoeken dient u rekening te houden met de volgende maatregelen:

Voor ELKE dienst in de Agneskerk moet u zich vooraf aanmelden tot uiterlijk 12:00 uur op de vrijdagmorgen, voorafgaand aan de zondag waarop de dienst gehouden wordt op een van deze twee manieren:

a. bij voorkeur via het e-mailadres agnesheetuwelkom@gmail.com
b. eventueel ook via telefoonnummer 06-53735578
           Tjeerd Bakker op maandag t/m donderdag
           Uitsluitend tussen 17:00 en 18:00 uur.

Wij vragen u daarbij aan te geven met hoeveel mensen u komt en of die wel of niet deel uitmaken van dezelfde huishouding.
U krijgt daarna een bevestiging (per mail of telefonisch) of wij plaats/plaatsen voor u hebben gereserveerd.
Mocht er onverhoopt geen plaats voor u zijn, dan kunt u, met uw instemming, genoteerd worden voor de volgende dienst.
Er is geen vervoerregeling naar en van de kerk.

De kerkdeuren gaan open om 09:00 uur voor diegenen waarvoor een plaats is gereserveerd.
Het kan zijn dat u even buiten moet wachten.
U ontsmet uw handen bij binnenkomst en u wordt een poster getoond met onderstaande vragen:

1. Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38º C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij u of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als op één van deze vragen het antwoord ‘ja’ is, dan mag u de kerk niet bezoeken.
Als op alle vragen het antwoord ‘nee’ is, dan wordt u naar uw gereserveerde plaats(en) in de kerkzaal gebracht. U neemt daarbij uw jas en/of paraplu mee, want er is géén garderobe.

Er wordt niet gecollecteerd, de collecte(s) blijven uitsluitend digitaal.
Na de dienst wordt u gevraagd om de kerk per rij vanaf de achterste banken te verlaten.
Na afloop is er géén koffiedrinken, u wordt verzocht om direct door te lopen naar buiten, met inachtneming van een voortdurende onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter.

Ter vervanging van de bloemen staat een bloeiende plant in de kerk. De bloemen worden later in de week door de bloemist bezorgd.

Tijdens de zomermaanden is er geen kindernevendienst. Wanneer er wel kinderen in de kerk komen, dan graag zelf iets voor hen meenemen om te tekenen of te knutselen tijdens de preek.

Voor eventuele vragen en suggesties voor een bloemengroet kunt u contact opnemen met Marja Bakker, tel. 06-10716903.

Op zondag 19 juli 2020 zal de aangepaste kerkdienst als vanouds beginnen om 09:30 uur.
Voorganger: ds.Reinder Reitsma
Organist: Olchert Cleveringh
Soliste: Ettie Hartholt.
De liturgie wordt op een beeldscherm geprojecteerd, deze kunt u, inclusief de liederen, meelezen.