ONTDEKKERKVIERING 8 MAART ONTDEKKERKVIERING 8 MAART
In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering
Zondag 8 maart willen we graag stil staan bij herinneringen: hoe kun je mooie  herinneringen maken. En als je verdrietig bent door het verlies van een dierbare, hoe kunnen die mooie herinneringen je dan kracht en troost geven.

Na een mooi verhaal vanuit de Bijbel gaan we uiteen in verschillende groepen. Zowel voor de jongste en oudere kinderen, als voor de volwassenen hebben we passende verhalen en vormen van samen bezig zijn met het thema.
Deze zondag hebben we ook een bijzondere gast in ons midden.
En we gaan iets moois maken, zodat iedereen een bijzonder cadeautje heeft, om weg te geven of zelf als herinnering te bewaren.

Graag willen we jullie allemaal vragen om iets lekkers mee te nemen voor de lunch!

Het wordt een bijzondere viering! Met elkaar dierbare herinneringen delen én nieuwe herinneringen maken. Zodat iedereen, groot en klein, met warme gevoelens later terug kan kijken op de Ontdekkerkvieringen.

Komen jullie ook? Iedereen is welkom om op een laagdrempelige manier Bijbelverhalen te leren kennen, samen te vieren, ontdekken en te eten.

Voor meer informatie en foto’s: kijk op de website van de Agneskerk Goutum of op onze facebookpagina Ontdekkerk Agneskerk.

Warme groetjes van de werkgroep