ONTDEKKERKVIERING 15 MEI ONTDEKKERKVIERING 15 MEI

Innerlijke reis..

In de afgelopen jaren heb ik met hart en ziel, samen met Martha, Marian en Roelien, de Ontdekkerkviering vormgegeven en met jullie  mogen delen.
We hebben vele thema's van het leven mogen aanraken, ervaringen mogen delen en in verbinding, elkaar mogen, zoeken, voeden en steunen.

Voor mij is de Ontdekkerk een hele mooie reis geweest, een deel van mijn leven, samen met mijn kinderen, ook wel mijn innerlijke reis.
De afgelopen 2 jaar hebben mij nog meer doen leren en beseffen waar het leven op aarde om gaat. De goddelijke kern aan het licht brengen, bewust te leven in licht en liefde. Deze wijsheid en kracht in vertrouwen door te geven aan mijn kinderen, zodat zij de waarde van het leven ook mogen ervaren, dichtbij de Bron!
Voor elkaar en een ander zijn!
Er zijn!

En mijn reis gaat verder, ik leer en geniet van datgene wat op mijn levenspad komt. Niet altijd makkelijk, maar wel met dankbaarheid!
Ik heb daarom het besluit genomen om afscheid te nemen van de werkgroep Ontdekkerk en wil anderen de kans geven om met hen verder te gaan. Ik ga een andere afslag nemen en ben heel benieuwd wat mij dit gaat brengen, wat ik onderweg tegenkom en waar ik naar toe ga.
Ik luister naar de antwoorden in mijn hart!

Dankbaar voor alles!
Liefs Alice Romar

Want de mens moet in zichzelf één zijn en moet dat zoeken in zichzelf en in het ene en het verwerven in eenheid, dat wil zeggen: enkel God schouwen; en terugkomen betekent: weten en beseffen dat men God kent en weet.’
(Meister Eckhart)

Er zal een groot Licht ontstaan
en dit Licht ben jij.
Alles zal Helen,
en deze Heling ben jij.
Er zal een ommekeer naar Liefde zijn,
En deze ommekeer naar Liefde ben jij.
(Christina von Dreien)