ONTDEKKERKVIERING 12 JANUARI 2020 ONTDEKKERKVIERING 12 JANUARI 2020
De viering is om 11.30 uur in Markant.

Ik wens dat je het Licht
in jezelf mag ontdekken.
En dit Licht gaat gebruiken,
in alles wat je doet.

Dit gedichtje kwam ik tegen toen de feestdagen net achter ons lagen. Dankbaar voor de fijne dagen en een geweldige Herdertjestocht die we op kerstavond in de wijk met ruim 200 mensen hebben mogen beleven!

Het nieuwe jaar ligt voor ons en onze reis kan beginnen. Een reis van ontmoeten, verbinden, ontdekken en verwonderen. Daarbij kruisen we elkaars wegen.
Mooie gedachten om de vieringen voor dit nieuwe jaar vorm te geven. We hebben een aantal prachtige en bijzondere ideeën. En zoals in het gedichtje staat willen we graag met jullie het Licht ontdekken om het daarna te gebruiken en te delen.

Komen jullie ook? Iedereen is welkom om op een laagdrempelige manier bijbel verhalen te leren kennen, samen met ons te vieren, ontdekken en te eten.

Voor meer informatie en foto's: kijk op de website van de Agneskerk Goutum of op onze faceboekpagina Ontdekkerk Agneskerk.

Groetjes van de werkgroep