ONTDEKKERKVIERING 10 NOVEMBER ONTDEKKERKVIERING 10 NOVEMBER

Zondag 10 november 11.30 uur Ontdekkerkviering in Markant
De eerste ontdekkerkviering is een feit en we kijken met een goed gevoel terug. We waren bijzonder verrast, oude bekenden weer te zien, maar ook hebben we kennis gemaakt met nieuwe kinderen, ouders en andere belangstellende. Het uitdragen van onze mooie manier van vieren en verbinding zoeken met onze naaste heeft deze zondag een bijzonder tintje gegeven. De viering was een beetje anders ingericht omdat er kinderen mee deden met de musical Jona.

10 november staat de volgende ontdekkerkviering op de planning.
Dat zal weer een complete ontdekkerkviering zijn, zoals we gewend zijn: met meer tijd voor de ontdekhoeken en meer tijd om met elkaar in gesprek te gaan.
Welk thema? Is ook voor ons nog een verrassing. We prikken snel een datum om onze creatieve gedachten met elkaar te delen. Hier komt vast weer een frisse, nieuwe en verrassende viering uit voort.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Dan nodigen we jullie uit voor deze zondag 10 november 11.30 uur in Màrkant te Zuiderburen.

Komen jullie ook?
Voor meer informatie en foto’s: kijk op de website van de Agneskerk Goutum of op onze facebookpagina Ontdekkerk Agneskerk.

Groetjes van de werkgroep.