MEDITATIES/KERKDIENSTEN OP TV MEDITATIES/KERKDIENSTEN OP TV
Zolang veel kerkdiensten niet doorgaan, kunt u op zaterdagavond kijken naar speciale uitzendingen van Met hart en ziel (KRO-NCRV, NPO2, 18.00 uur). Scriba ds. René de Reuver blikt in een aantal korte meditaties vooruit naar Pinksteren. Iedere uitzending wordt afgesloten met een eigentijdse uitvoering van een lied uit het Liedboek. 
 
In Friesland verzorgt Omrop Fryslân elke zondag waarop de kerken gesloten zijn, om 10.00 uur een kerkdienst vanuit de Martinikerk te Franeker.  
 
Daarnaast kunt u op zondagochtend kijken naar een meditatie vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Utrecht (EO, NPO2, 9.20 uur). 
 
Thuis vieren Met de ontdekkerkviering 'Het komt goed !' kunnen een aantal gezinnen, d.m.v. een thuisbezorgd verrassingspakketje, zondag 10 mei aan de slag met thema’s als zorgen, geduld, hoop en toekomst. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten, de bekende ingrediënten van onze ontdekkerk. Daarnaast heeft Jong Protestant verschillende creatieve en verdiepende werkvormen ontwikkeld om thuis kerk te zijn en/of over het coronavirus in gesprek te gaan. 
 
Bent u doof of slechthorend? Op doofenkerk.nl vindt u elke week een korte dienst van ongeveer 5 minuten door een dovenpredikant, ter troost en bemoediging.  
 
terug