HERDERTJESTOCHT ZUIDERBUREN HERDERTJESTOCHT ZUIDERBUREN

Herdertjestocht in Zuiderburen.

Weet u het nog….dat gevoel van vroeger? Kerstfeest voor de kinderen…. met een mooi verhaal van W.G. van de Hulst, kerstkransjes en gezelligheid.

Dat willen wij ook!

De Ontdekkerk en de Kindernevendienst van de Agneskerk Goutum gaan op maandag 24 december tussen 18.00 -20.00 uur een herdertjestocht organiseren in Zuiderburen.

We verzamelen in Markant, Wite Mar 7 te Zuiderburen, Leeuwarden.
Vanaf Markant vertrekken we in groepen; neem een lantaarn of lichtje mee en je mag warme herderskleren aantrekken.
Onderweg zullen we het mooie verhaal van de geboorte van Jezus op een bijzondere wijze beleven.
Aan het einde van de tocht komen we weer terug bij Markant en zullen we met een bijzonder kerstverhaal en het zingen van kerstliederen afsluiten.
Daarna is er gelegenheid om verbinding met elkaar te zoeken onder het genot van warme chocolademelk en kerstkransjes.

We hopen er met elkaar een mooie kerstavond van te maken.
Iedereen is welkom!

Meer informatie kun je vinden op de website van de Agneskerk Goutum of op de facebookpagina Ontdekkerk Agneskerk.