HULPKOSTERS GEVRAAGD HULPKOSTERS GEVRAAGD

Het College van Kerkrentmeesters  komt heel graag in contact met gemeenteleden die enkele keren per jaar in de Agneskerk willen optreden als hulpkoster.

U kunt zich individueel of met z’n tweeën aanmelden. Het is de bedoeling om  teams  van  ieder twee personen  beschikbaar te hebben voor de vervanging van de verlof- en vakantiedagen van onze  vaste koster.  We denken dat  4 teams  die 2 keer per jaar inzetbaar zijn voldoende is. De hulpkoster zorgt er voor dat de eredienst op zondagochtend goed verloopt. Het  (laten) printen van de liturgie is daarvan een vast onderdeel.  Verder  zet de hulpkoster  op doordeweekse dagen   koffie en thee klaar voor vergaderingen  die in de agenda staan vermeld. Ook het weer opruimen van de vergaderzaal hoort erbij.  

Er komt een mondelinge instructie over de werkzaamheden zodat duidelijk  is wat er precies moet gebeuren en hoe alles werkt.  De instructie is ook schriftelijk in proces-stappen vastgelegd  waarop de hulpkoster  altijd kan terugvallen. 

U kunt zich aanmelden bij Jan de Graaf  ( tel: 058 288 1513) of Boukje van Koningsveld  (tel: 06 5156 6655). Ook voor inlichtingen kunt u bij hen terecht. 

 

terug