ACTIE KERKBALANS 2023 ACTIE KERKBALANS 2023
Geef vandaag voor
de kerk
van morgen

Actie Kerkbalans 2023 is van start!

Wij hebben Actie Kerkbalans voor onze gemeente voorbereid. Een bijzonder moment! We kwamen bij elkaar om het startsein te geven voor de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken.  Na 16 januari valt ook bij u de brief op de mat. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Na lastige jaren staan de deuren van de kerk nu gelukkig weer vaak open. Daar zijn we dankbaar voor! Het is ook het moment dat we als gemeente weer op volle kracht vooruit willen en kunnen. We willen een plek zijn en blijven waar leden rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2023 vorm en inhoud te geven.

Voor de kerk is de financiële steun van haar leden van groot belang. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in.

Alvast veel dank voor uw bijdrage! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen.