ACTIE KERKBALANS 2022 ACTIE KERKBALANS 2022

ACTIE KERKBALANS 2022 KOMT ERAAN
In januari doet onze gemeente mee aan de Actie Kerkbalans 2022.
Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als kerk voor staan.
Het thema van de actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Immers, ook in de toekomst willen we als gemeente van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. En voor mensen die onze onvoorwaardelijke steun nodig hebben.

Daar hebben wij uw gift of bijdrage bij nodig, want als kerk krijgen wij geen subsidie.
De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen bestaan.
Vandaar dat we onze gemeenteleden ieder jaar om een bijdrage vragen.

Tussen 15 en 29 januari ontvangt u daarom een brief met het verzoek een financiële bijdrage te leveren.
We hopen dat we weer op u mogen rekenen!
Invulling van nieuw beleid, de activiteiten van onze kerkelijk werker, het uitzenden van onze erediensten en de ontmoetingen in onze stijlkamer van Buorren 19 zijn slechts enkele van de activiteiten die we met uw bijdrage willen blijven ondersteunen.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.
Op naar de kerk van morgen!