ONTDEKKERK OP 8 APRIL ONTDEKKERK OP 8 APRIL

Ontdekkerkviering 8 april 2018
Thema: Gewoon bijzonder

Wauw!! Wat een prachtige zondag hebben we gehad, heel bijzonder om mee te maken. De sfeer was vrolijk, gekleurd en heel prettig. Het begin van het voorjaar!! En dat hebben we deze zondag met elkaar gevoeld en gevierd.

Martha heeft een heel mooi verhaal verteld over Tess die bij Pake ging logeren. Hij liet haar kennismaken met de mooie natuur en Pake zingt daarbij altijd een prachtig lied; Psalm 8.
Wij hebben daarna een mooi lied gezongen van Elly en Rikkert; Weet je dat de lente komt.
En daarna zijn we met elkaar naar buiten gegaan; in 2 groepen de natuur in, onderweg wordt er een leuk verhaal verteld en bekijken we de bomen en struiken die al blaadjes krijgen en de fruitbomen in de fruittuin.

Als we terugkomen mogen alle kinderen een potje versieren en een viooltje planten.
Iedereen geniet van de zon, de vrolijkheid en gezelligheid.

Voor de lunch bidden we voor zieke kinderen en de mensen die het moeilijk hebben en niet kunnen genieten van deze mooie lentedag. Het raakt ons! We staan stil bij het verdriet van de ander, maar weten ook dat we deze zondag van de kleine dingen in het leven mogen genieten en dit met elkaar mogen delen. En zo wordt een gewone lentezondag heel bijzonder!

Zondag 10 juni is de laatste ontdekkerkviering van dit seizoen.
We weten nog niet wat we die dag gaan doen. Maar we willen dit wel heel graag met iedereen, die zin heeft om te komen, vieren. Komen jullie ook?
Meer informatie en foto’s over de Ontdekkerk kun je vinden op de website van de Agneskerk Goutum of op onze facebookpagina ontdekkerk-agneskerk.

We zien jullie graag.

Martha Kroes