VERSLAG ONTDEKKERK OP 11 FEBRUARI VERSLAG ONTDEKKERK OP 11 FEBRUARI

Ontdekkerkviering: zondag 11 februari
Je ligt er uit…
Dat was het thema wat we bedacht hadden voor de ontdekkerkviering. Door de griep waren er veel mensen en kinderen die er even een tijdje uit lagen.
We merkten dit ook in de hoeveelheid mensen die kwamen.
Maar o, wat hebben we een mooie en bijzondere ochtend gehad!Martha heeft het prachtig verhaal over, de melaatse man verteld, hij lag er ook uit, omdat hij allemaal rare plekken op zijn lichaam had, niemand wilde iets met hem te maken hebben.
Nadat Jezus hem had beter gemaakt mocht hij overal weer aan mee doen, de man was zo blij dat hij het aan iedereen door vertelde wat hem was overkomen.We hebben spelletjes gespeeld met het parachutedoek. Er zijn hele mooie aquariums geknutseld door de kinderen en de grote mensen.
En het verhaal van “de mooiste vis van de zee “ is verteld. Dit boek is voor velen herkenbaar. maar ook het verhaal van de vis is zo herkenbaar in het dagelijks leven. De mooiste vis die zijn schubben eerst niet wilde delen, maar er later achter kwam dat; “als je iets van jezelf geeft, je ook veel van anderen terug krijgt”Na de viering stond de gedekte tafel weer klaar met allemaal lekkere broodjes, fruit en drinken. Er is ruimte voor kennismaking en gesprekken met nieuwe en oude bekenden.
Dit alles maakt dat de concept van de ontdekkerk goed zit.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zondag 8 april en/of 10 juni om 11.30 uur bij ons langs in Markant te Zuiderburen en laat je verrassen.
Voor meer informatie en foto’s kijk dan eens op de website van de Agneskerk Goutum of op onze facebook ontdekkerk-agneskerk.

Werkgroep Ontdekkerk.

terug